MOPAN Suceava

Din dorința de a-și arăta susținerea față de tinerele talente, coregraful profesionist Emil Rengle lansează campania „Prinde-te în dansul vieții”. Prin această primă campanie, Emil Rengle va alege un tânăr dansator căruia îi va finanța participarea la Dracula Dance Convention, prima convenție dedicată dansului din Europa de Est: https://www.youtube.com/watch?v=xQA4dGmHBec.

„Prinde-te în dansul vieții” este prima campanie umanitară inițiată de Emil Rengle, în parteneriat cu T Dance – primul centru de dans din Transilvania. Scopul ei este de a contribui la dezvoltarea artistică a tinerilor dansatori care provin din familii cu o situație financiară delicată. Astfel, Emil Rengle a pornit în căutarea unui dansator talentat căruia să îi ofere șansa de a învăța de la cei mai mari coregrafi internaționali, în cadrul workshop-ului Dracula Dance Convention.

Pentru a participa la campania „Prinde-te în dansul vieții”, dansatorii trebuie să trimită până pe data de 8 noiembrie un mesaj la adresa prindeteindansulvietii@emilrengle.ro, în care să-și facă visurile cunoscute. Câștigătorul campaniei va fi anunțat pe data de 10 noiembrie chiar de către coregraful Emil Rengle, care va analiza toate mesajele primite.

Mai multe informații despre campania „Prinde-te în dansul vieții”, dar și despre activitățile lui Emil Rengle puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a coregrafului, http://www.facebook.com/emilrengleofficial sau pe www.emilrengle.ro.

Dracula Dance Convention este prima convenție de dans organizată în Europa de Est și va avea loc în perioada 14-17 noiembrie, la Târgu Mureș. Workshop-ul va avea ca invitați coregrafi de top din întreaga lume, dar și dansatori care au și-au câștigat notorietatea cu ajutorul platformei YouTube. Evenimentul va întruni tineri dansatori cu vârste de peste 14 ani, care vor avea posibilitatea de a învăța și de a-și perfecționa tehnicile de dans.

Creativitatea și abilitățile sale au fost construite treptat, întâi pe scena de la UNATC, apoi în cele mai mari școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles. Aici, Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans studiind alături de la coregrafi celebri.

La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator din România. A câștigat campionatul de dans Hip Hop International și a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din țara noastră. Coregraful Emil Rengle a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA. Începând cu data de 21 noiembrie îl puteți urmări pe Emil Rengle la PRO TV, în postura de coregraf al emisiunii „Vocea României”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava