Concert pascal
MOPAN Suceava

Pandemia de COVID-19 ne-a schimbat tuturor viaţa. Bătrânii şi persoanele cu boli cronice au fost printre cei mai afectaţi: teama de boală şi fragilitatea organismului i-au determinat să recurgă la măsuri dure. Izolarea în casă a fost şi este în continuare greu de suportat, notează click.ro.

Cornel Constantiniu (76 de ani), bolnav de Parkinson din 1993, este izolat în apartamentul său din Bucureşti, de când a început pandemia de coronavirus. Din ianuarie 2020, interpretul nu a mai ieşit din casă decât strict pentru a-şi face dozele de vaccin şi asta cu masca şi cu taxiul.

Soţia interpretului, Domniţa Constantiniu, a stat de vorbă cu Click! despre starea de sănătate a cântăreţului care are de aproape 30 de ani probleme de sănătate. Din cauza bolii, Cornel nu mai poate articula cuvintele şi nici nu se mai poate deplasa singur. „Pe Cornel l-am izolat în casă, în camera lui. Fără vizite. Chiar şi pentru apropiaţi. În ianuarie, se fac doi ani de când suntem în această situaţie.”, a mărturisit Domniţa Constantiniu.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cornel-constantiniu-izolat-casa-de-doi-ani-de-frica-virusului-ucigas

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava