MOPAN Suceava

Oana Roman este în centrul atenției de când s-a zvonit că divorțează de Marius Elisei și acesta nu e singurul motiv. Recent, ea a dezvăluit motivul despărțirii de Cornel Păsat. Dansatorul e foc și pară de atunci și a ținut să lămurească lucrurile, în cadrul unei emisiuni televizate. Acesta susține că declarația Oanei a fost „total deplasată”, potrivit click.ro.

Oana Roman a mărturisit că s-a despărțit de Cornel Păsat pentru că acesta nu și-ar fi dorit un copil. „Am rămas surprins și consider că a fost total deplasată. Nu se justifică comportamentul ei. Eu dintotdeauna mi-am dorit să am o familie, dar nu văd de ce a trebuit să declare ea ce a declarat. O să vină și un copil în viața mea. Oana ar trebui să își vadă de familia ei și de problemele ei că sunt mult mai grave decât ale mele.”, a povestit Cornel Păsat, la Antena Stars, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cornel-pasat-despre-oana-roman-sa-si-vada-de-familia-ei-ca-are-probleme-mult-mai

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava