Oana Roman este în centrul atenției de când s-a zvonit că divorțează de Marius Elisei și acesta nu e singurul motiv. Recent, ea a dezvăluit motivul despărțirii de Cornel Păsat. Dansatorul e foc și pară de atunci și a ținut să lămurească lucrurile, în cadrul unei emisiuni televizate. Acesta susține că declarația Oanei a fost „total deplasată”, potrivit click.ro.

Oana Roman a mărturisit că s-a despărțit de Cornel Păsat pentru că acesta nu și-ar fi dorit un copil. „Am rămas surprins și consider că a fost total deplasată. Nu se justifică comportamentul ei. Eu dintotdeauna mi-am dorit să am o familie, dar nu văd de ce a trebuit să declare ea ce a declarat. O să vină și un copil în viața mea. Oana ar trebui să își vadă de familia ei și de problemele ei că sunt mult mai grave decât ale mele.”, a povestit Cornel Păsat, la Antena Stars, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cornel-pasat-despre-oana-roman-sa-si-vada-de-familia-ei-ca-are-probleme-mult-mai

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava