• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Oana Roman continuă seria dezvăluirilor şocante. După ce a spus că a fost bătută în copilărie cu cureaua, acum vedeta recunoşte că în căsnicia ei nu curge numai lapte şi miere. Fiica fostului premier a mărturisit, potrivit click.ro, că ea şi Marius se ceartă în ultima vreme, toate discuţiile lor având un singur motiv.

Marius Elisei vrea să mai copilărească. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a declarat că ar vrea mai multă libertate din partea soţiei, care parcă îl cam ţine sub papuc. Invitat luni seara la Kanal D, soţul Oanei Roman a mărturisit că partenera lui are un obicei prost, iar de aici încep toate certurile lor. „ea are prostul obicei să te ia acasă când petrecerea este în toi.”, a spus Marius Elisei la Kanal D, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-roman-probleme-casnicie-ce-ii-reproseaza-sotul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava