Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi  elevi de la învățământul primar unul de la  Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava iar celălat de la Școala Gimnazială ”Traian Popovici” Colacu – structură a Școlii Gimnaziale ”Dimitrie Gusti” Fundu Moldovei au fost depistați astăzi cu coronavirus, informează Inspectoratul Școlar Județean.

În aceeași situație sunt și cinci cadre didactice: o educatoare de la  GPP ”Prichindel” Suceava, un învățător de la  Liceul Tehnologic ”Iorgu V. Liteanu” Liteni, doi profesori de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Grănicești și o persoană din personalul didactic auxiliar de la  Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului.

În consecință ISJ a suspendat cursurile la un număr de cinci clase: trei clase de învățământ primar: Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, Școala Gimnazială ”Traian Popovici” Colacu – structură a Școlii Gimnaziale ”Dimitrie Gusti” Fundu Moldovei și Liceul Tehnologic ”Iorgu V. Liteanu” Liteni și două grupe de grădiniță de la GPP ”Prichindel” Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava