Concert pascal
MOPAN Suceava

Un credincios sucevean ”cu farmece făcute și cununie legată” îi cere ajutorul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic,  să-i facă o dezlegare de farmece și blesteme. ”Aș dori să fac o dezlegare de farmece și blesteme, deoarece mă simt rău cu farmece făcute și cununie legată. Vă rog să mă ajutați că nu mai pot. Am dureri în tot corpul, înțepături, de ani de zile. Numărul meu de telefon este ….”, a scris omul.

”Vă rugăm să vă adresați părintelui dumneavoastră din parohie. Sau puteți participa, în fiecare zi de vineri, în prima parte a zilei, la Taina Sfântului Maslu săvârșită la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou”, iar în partea a doua, dacă doriți, după ora 19.00, la Taina Sfântului Maslu la Mănăstirea Gorovei. Sunt sigur că vinerea se face Sfântul Maslu în mai toate bisericile și mănăstirile din eparhie”, a răspuns IPS Calinic.

Vă doresc multă liniște sufletească de la Domnul!

Credincios sucevean ”cu farmece făcute și cununie legată” cere ajutorul IPS Calinic să-i facă o dezlegare de farmece și blesteme, 6.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava