• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Consilierul local sucevean Cristian Boberschi, ales din partea PSD, riscă să fie exclus din deliberativ. Biroul Permanent Municipal al PSD Suceava, întrunit luni seara în ședință, a votat aproape cu unanimitate de voturi pentru retragerea sprijinului politic pentru consilierul local Cristian Boberschi. Informația a fost confirmată de președintele interimar al Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir. Acesta a declarat că Biroul Permanent Municipal a luat această decizie cu 18 voturi pentru și unul împotrivă, urmând ca propunerea de retragere a sprijinului politic să fie înaintată spre aprobare Biroului Permanent Județean al PSD Suceava. În condițiile în care acest forul județean de conducere al social democraților va fi de acord cu propunerea făcută de Organizația Municipală Suceava, Cristian Boberschi va fi exclus din Consiliul Local.

Ioan Cușnir a precizat că propunerea de retragere a sprijinului politic în cazul lui Cristian Boberschi s-a făcut pe motiv că acesta nu a respectat deciziile politice ale partidului în calitatea sa de consilier local. Cușnir a făcut referire la decizia politică a partidului cu privire la nominalizarea unui consilier PSD în Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea de transport public local, TPL SA. „Consilierii PSD aveau o propunere proprie pentru un reprezentant în AGA la TPL Suceava. Cu toate acestea Cristian Boberschi a fost ales pe acest loc, la propunerea PNL și cu voturile consilierilor acestui partid. În momentul acela, dumnealui trebuia să refuze propunerea venită din partea PNL, pentru că el este consilier al PSD”, a explicat președintele Organizației Municipale Suceava a PSD. Dan Ioan Cușnir a precizat că un alt motiv pentru care s-a propus retragerea sprijinului politic este și neimplicarea suficientă a lui Cristian Boberschi în campania electorală a PSD pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava