Concert pascal
MOPAN Suceava

CS “Olympic” Suceava a avut o comportare onorabilă la turneul semifinal al Campionatului Naţional de handbal feminin pentru juniori IV care a avut loc la finele săptămânii trecute la Iaşi. Locul V obţinut, din cele opt formaţii participante, poate fi considerat bun în condiţiile în care gruparea suceveană are doar un singur an de la înfiinţare şi s-a aflat la prima participare într-o competiţie majoră.

Partida “cheie” a turneului ieşean a fost prima, cea cu echipa CS “Kids” Medgidia. La capătul unui joc extrem de dur practicat de dobrogence, acestea s-au impus pe final cu 15-11. Formaţia suceveană a cedat apoi la scor în faţa echipei CSŞ Constanţa, pentru ca apoi să se impună în faţa celor de la CS “Sport” Oneşti.

“A fost un turneu bun, în opinia mea, în condiţiile în care echipa noastră s-a aflat la prima participare într-un turneu major. Păcat de primul joc, cel cu gruparea din Medgidia, pentru că jucătoarele noastre nu au fost obişnuite cu un joc atât de dur. Probabil, dacă am fi fost în grupa cealaltă am fi avut mai multe şanse pentru că în grupa noastră am fost prinşi la “mijloc” între grupările constănţene.

Oricum, le felicit pe sportivele noastre şi sper că în anul următor ne vom descurca mai bine” a declarat antrenorul Dorel Ţugurlan.

Din echipa de handbal feminin a CS „Olympic” Suceava au făcut parte sportivele: Andreea Pînzaru şi Ana Maria Mihalescu – portari, Anca Cibireac, Roxana Ureniuc, Ilinca Andronic, Andreea Taşcă, Ioana Neamţu, Doina Butnariu, Raluca Cristea, Andreea Ignat, Andreea Chiriac, Maria Hâncu, Corina Polocoşer şi Florina Olariu.

CS „Olympic” Suceava a terminat pe un onorabil loc V turneul semifinal, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava