Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația CS Universitatea Suceava a dorit foarte mult să joace pe teren propriu ambele manșe ale optimilor de finală ale Challenge Cup cu ciprioții de la SPE Strovolos. Din păcate, încercarea staff-ului sucevean s-a lovit de refuzul ciprioților care au un moral deosebit după eliminarea din competiția europeană a uneia dintre semifinalistele sezonului precedent, Maccabi Tel Aviv.
„Succesul cu Maccabi Tel Aviv a fost foarte important pentru noi şi în general pentru handbalul din Cipru. Acum ştiu că au potenţialul necesar pentru a depăşi acest obstacol. Cu toţii credem că putem să ne calificăm în sferturi. Avem câteva informaţii despre CSU Suceava. Ştim că ocupă locul şase în clasamentul din Romania şi că este o echipă universitară, formată din mai mulţi jucători tineri. Desigur, vom încerca să aflăm informaţii şi despre stilul de joc. Este foarte important pentru noi să obţinem un rezultat bun în primul joc din România.”, a declarat antrenorul Andreas Avraam, într-un interviu publicat pe site-ul Federaţiei Cipriote de Handbal.
După disputarea primelor 10 etape, SPE Strovolos ocupă locul secund în Cipru, la două puncte în spatele liderului. În schimb, viitoarea adversară a Universităţii Suceava are cel mai bun atac din liga cipriotă. Formația suceveană va juca în primul meci de campionat în data de 2 februarie, acasă cu CS Caraș Severin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava