Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a IX-a a Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a evoluat pe terenul celor de la RC Bârlad. La fnalul unui joc dinamic, cu două reprize total diferite, gazdele s-au impus cu 29-13 (15-3).Am beneficiat la acest meci de un arbitraj bun, partida s-a desfășurat în limitele fair-play-ului, iar gazdele au meritat victoria. Am avut opt absenți la această întâlnire din diverse motive, accidentări, suspendări și nu am reușit să facem un joc consistent.

Cele două compartimente ale noastre care altădată au funcționat foarte bine, ”înaintarea” și ”linia de treisferturi”, de această dată nu s-au sincronizat. Dacă ”înaintarea” se poate spune că s-a descurcat onorabil, pe ”linia de treisferturi” am jucat modest, am ratat placaje, nu am făcut pressing și am primit în consecință multe puncte.

Repriza secundă a fost mai bună decât prima, dr tot nu ne-am putut apropia de adversarii noștri. Sper ca la meciul de sâmbătă 8 iunie cu Stejarul Buzău să avem tot lotul complet și să facem un joc bun” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad. Pentru formația suceveană în partida de la Bârlad au marcat: Dumitru Ștefăroi și Palamariu câte un eseu și același Dumitru Ștefăroi – o lovitură de pedeapsă.

Pentru CSM Bucovina Suceava în disputa cu RC Bârlad au evoluat: C.Scolobiuc, Pascari, Șt.Rusu, Varvaroi, Constantineanu, Toloș, Buatu, Bursuc, Crețuleac, Dtru.Ștefăroi, Oprea, Brăteanu, Șt.Ștefăroi, Ștefancu, Moscaliuc. Au mai jucat: Albu, Coca, Al.Flutur, Simion și Chițan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava