Concert pascal
MOPAN Suceava

Semifinalistă în Cupa Challenge, CS Universitatea Suceava se confruntă cu probleme mari. După Stănescu, Starikov și Țuțu, care și-au reziliat contractele cu CSU și portarul Șelaru, care a semnat cu Energia Pandurii Târgu Jiu, alți nouă jucători aflați la final de contract sunt pe picior de plecare. În acest context, misiunea grupării sucevene pentru sezonul viitor pare a se transforma în una infernală. Deja patru jucători au părăsit echipa, iar alți nouă se află la final de contract și pot părăsi clubul. Problemele financiare au dus echipa în această situație, iar azi, la sediul clubului, va avea loc o ședință a Consliului de Administrație pentru a se stabili strategia de viitor. 

Fiind o echipă din prima jumătate a clasamentului este normal ca jucătorii să fie doriți de alte echipe. Am avut condiții foarte bune pentru desfășurarea activității, însă nu am reușit să le asigurăm și certitudinea financiară jucătorilor.

Azi vom avea o ședință a Consiliului de Administrație în care vom discuta punerea unor baze noi pentru sezoanele viitoare, însă sunt doar teoretice, pentru că situația economică se poate schimba de pe o zi pe alta. Avem 10 jucători la final de contract (Bursuc, Chiruț, Mitrea, Șelaru, Amihăesi, Dumitraș, Cîntec, Petrea, Șoldănescu și Tigănașu), cu trei jucători am reziliat deja contractul, Stănescu, Starikov și Țuțu, iar Șelaru și-a găsit o altă formație, Tg. Jiu. Restul, în funcție de ofertele primite, vor decide dacă rămân sau nu la Suceava. Noi ne doream să-i păstrăm pe toți, însă avem datorii mari. Pentru sezonul competițional viitor vom avea o echipă în reconstrucție, primul 16 o să fie mai puțin experimentat, dar de la 1 ianuarie 2014 vrem să nu mai avem nicio datorie. Mereu am promovat jucători de la echipa a doua, probabil că acum vor fi ceva mai mulți”, a declarat Petru Ghervan.

CSU Suceava este cea mai performantă echipă sportivă a Sucevei și a terminat sezonul 2012/13 pe poziția a patra ajungând în semifinalele Challenge Cup.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava