• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În runda a VII-a a Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a evoluat ieri pe terenul liderului la zi, Poli Iași. Chiar și fără câțiva jucători de bază în lot, formația suceveană  a făcut un joc bun și a pierdut în final cu 15-22 câștigând punctul bonus defensiv.
”Am fost foarte aproape de un rezultat bun la Iași dacă valorificam ultima fază de atac. Ne-am pripit, dar punctul bonus defensiv obținut este meritat.
Am avut ceva probleme la jocul în margine, am ratat și două lovituri de pedeapsă din poziții bune, însă am compensat cu jocul bun al pachetului de înaintare. Ne-au lipsit câțiva importanți ca Nichiforiuc, Preutescu, Varvaroi sau Ștefancu, dar eu zic că am făcut față disputei cu cea mai puternică echipă a eșalonului secund.
Am avut parte de un arbitraj bun, iar jocul a fost unul perfect din punct de vedere al fair-play-ului.
Din păcate atmosfera din cadrul lotului nostru nu este una propice performanței. Sper ca în cel mai scurt timp să se rezolve problemele legate de susținerea echipei pentru că este greu de făcut un program viabil și la fel de dificil de motivat jucătorii. Avem și două echipe de juniori cu care nu ne permitem să mergem la turneele semifinale și finale și ar fi trebuit ca tinerii noștri să aibă șansa să se afirme” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.
Toate punctele înscrise de suceveni în partida cu Poli Iași au fost reușite de Ionuț Flutur din lovituri de pedeapsă.
Pentru formația suceveană în disputa cu Poli Iași au jucat: Palamariu, Albu, C.Scolobiuc, Zup, Constantineanu, Toloș, Buzatu, Tepșanu, I.Flutur, Crețuleac, Șt.Ștefăroi, Oprea, Hamciuc, Dtru. Ștefăroi. Au mai evoluat: Șt.Rusu, Coca, Pascari, Al.Flutur și Moscaliuc.
În prima rundă a returului, CSM Bucovina Suceava va primi sâmbătă 25 mai de la ora 10.00 vizita echipei CSU Arad.

Rezultate înregistrate în etapa a VII-a a Diviziei Naționale de rugby:
Știința Petroșani – Stejarul Buzău    21-32
Poli Iași – CSM Suceava    22-15
CSU Arad – RC Bârlad    40-10
RCM Galați – CS Năvodari    31-12

CSM Bucovina Suceava a revenit cu punctul bonus defensiv de pe terenul liderului Poli Iași, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava