MOPAN Suceava

Runda a VI-a a Diviziei Naționale de Rugby, CSM Bucovina Suceava a evoluat împotriva grupării RC Bârlad într-o partidă specială pentru antrenorul oaspeților, Cosntantin Vlad, care și-a sărbătorit în această deplasare ziua de naștere. Trebuie de amintit faptul că tehnicianul grupării sucevene este născut la Bârlad.
La capătul unui joc deosebit de disputat, cum au fost de-a lungul anilor toate duelurile directe dintre suceveni și bârlădeni, gazdele s-au impus cu 34-24 (24-6).
”Nu am făcut un meci rău, dar în prima repriză am greșit foarte mult și acest lucru ne-a costat. În pofida revenirii noastre din partea secundă nu am reușit să ”scoatem” niciun punct de la RC Bârlad.
Nu punem la socoteală oboseala drumului, chiar dacă ne-am coborât în echipament din autocar direct pe teren. Bârlădenii au fost mai buni ca noi, am avut un arbitraj foarte bun și am pierdut.
Sper să ne descurcăm mai bine în continuare pentru că avem un început reușit de sezon competițional” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovna Suceava, Constantin Vlad.
Pentru gruparea suceveană în partida de la RC Bârlad au marcat: Ștefăniță Rusu, două eseuri, Strugariu și Nichiforiuc, câte unul, celelalte puncte ale oaspeților fiind reușite de Octavian Scolobiuc.
Suntem convinși că antrenorul sucevenilor, Constantin Vlad, bârlădean de origine, a fost sărbătorit cum se cuvine și ăi urăm și noi Sănătate și La Mulți Ani”.

Rezultate consemnate în etapa a VI-a a Diviziei Naționale:
RC Bârlad – CSM Bucovina Suceava    34-24
CSM U 23 București – RCM Galați    49-12
Poli Iași – CSU AV Arad    5-0 (neprezentare)
CS Năvodari – Știința Petroșani    29-11
CS Steaua U 23 – Stejarul Buzău    35-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava