Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, la Ploiești s-au disputat meciurile din cadrul turneului de baraj pentru promovarea în Divizia A1 de volei masculin. Pentru a cincea oară în ultimii ani, CSM Suceava s-a calificat la acest turneu, de această dată alături de Tricolorul Ploiești, CS ”U” Cluj și CSU Politehnica Timișoara.

CSM Suceava a ”atacat” competiția din postura de outsider, atingerea acestui nivel fiind deja o performanță. Cu un lot format în marea majoritate din suceveni, formația suceveană a avut ca scop la acest turneu de baraj acumularea de experiență în palmaresul celor mai tineri. CSM Suceava a avut de înfruntat în primele două partide ale turneului de baraj pentru promovarea în Divizia A1, în ordine, grupările Tricolorul Ploiești și CS ”U” Cluj. Deși s-au luptat pe parcurusl primului set în ambele dispute, suceveni au cedat ambele întâlniri cu 0-3 în fața unor echipe cu mulți jucători de prim eșalon valoric. În ultimul meci al turneului ploieștea, CSM Suceava a fost învinsă ce CSU Politehnica Timișoara cu scorul de 3-2.
”Pentru noi a fost o adevărată performanță că am ajuns din nou la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1. Nu am avut nicio pretenție de la această competiție pentru că, să fim sinceri, Suceava nu are forță să țină o echipă în primul eșalon valoric. O promovare se pregătește din timp pentru ca în momentul accederii în divizia de vârf totul să fie optim atât din punct de vedere financiar, cât și al componenței lotului.
Am avut ca adversare două echipe motivate și bine pregătite, Tricolorul Ploiești și CS ”U” Cluj, echipe cu jucători de mare valoare împotriva cărora am jucat bine în primul set, dar nu se putea mai mult. Partida cu bănățenii a fost una dramatică, norocul surâzând în tie-break timișorenilor.

A fost o experiență utilă în special pentru cei mai tineri care au avut ocazia să se obișnuiască cu meciruiel ”tari”. În opinia mea va fi tot mai greu de rezistat și în eșalonul secund pentru că în sportul românesc lucrurile sunt din ce în ce mai complicate. Le mulțumim din nou celor care ne-au sprijinit și sperăm ca ei să susțină voleiul sucevean în continuare. Dacă vom propune câteva nume către voleiul ”mare”, noi suntem mulțumiți” a declarat antrenoru echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Din lotul formației sucevene la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1 au făcut parte jucătorii: Sasu, Huțuleac, Pietraru, Orășanu, Gontariu, Andone, Mihuț, Amariei, Tîănasă, Bocancea, Lupuleasa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava