Concert pascal
MOPAN Suceava

CS Universitatea Suceava nu a reușit să învingă Potaissa Turda în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin și nu va putea evolua sezonul viitor în Cupele Europene. Pentru a treia oară în acest sezon competițional, formația clujeană a învins gruparea suceveană, de această dată cu 32-30 (20-13).
Elevii antrenorului Răzvan Bernicu au făcut o primă repriză foarte slabă și au intrat la cabine cu un deficit de șapte goluri pe tabela de marcaj. Handbaliștii suceveni au ratat exasperant și s-a Potaissa Turda. Clujenii au condus și cu 12-4 la un moment dat, pentru ca la pauză să aibă avantaj, scor 20-13.
În repriza secundă, universitarii suceveni au revenit în forță și în minutul 48 s-au apropiat la doar un singur gol de adversarii lor grație unui gol marcat de Mitrea. Finalul jocului a fost unul incandescent, la scorul de 31-30 sucevenii ratând, pentru ca ”veteranul” Sandu Iacob să înscrie golul decisiv. A fost un efort prea mare pentru handbaliștii suceveni de a reveni în joc după ce au fost conduși și cu opt goluri avans. Totuși, ei au arătat forță și determinare chiar și la acest ultim joc oficial din sezonul 2012-2013 și poate și dacă arbitrajul era mai atent ar fi izbutit o revenire de senzație.
Sezonul care s-a încheiat a fost unul bun pentru CSU Suceava care a încheiat Liga Națională pentru foarte bun loc IV, înaintea unor formații mult mai potente financiar și a ajuns încă o dată în semifinalele Challenge Cup. Oboseala și faptul că nu beneficiază de un lot complet acoperit pe posturi, plus accidentarea lui Cântec a făcut ca CSU Suceava să nu  reușească mai mult. Oricum, a fost un an bun și rodnic, doar finalul a fost mai ”șovăielnic”, îndoiala și lipsa de ritmicitate a susținerii financiare intrând în sufletul jucătorilor și deranjând cea mai performantă echipă suceveană din istorie. Să vedem ce va urma în continuare.

Potaissa Turda-CSU Suceava 32-30 (20-13)
Potaissa Turda
Portari: Szabo (15 intervenții), Medrea
Marcatori: Dediu 9 goluri (4 din 7m), Savic 6, Cîmpan 5, Lazăr 4, Muntea 3, Pavel 3, Iacob 2
Au mai evoluat: Marian, Ștef, Alisie
Aruncări de la 7m: 6/4
Eliminări: Cîmpan, Alisie, Savic
Antrenor: Horațiu Gal
CSU Suceava
Portari: Șelaru (10 intervenții), Stănescu
Marcatori: Mitrea 8 goluri (2 din 7m), Gavriloaia 6, Chiruț 5, Acatrinei 4, Roșu 2, Petrea 2, Starikov 1, Amihăesi 1, Țigănașu 1
A mai evoluat: Șoldănescu
Aruncări de la 7m: 4/2
Eliminări: Țigănașu, Chiruț (2)
Antrenor: Răzvan Bernicu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava