Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Bucovina Suceava a reușit a patra victorie a acestui sezon competițional în cadrul Diviziei Naționale de rugby. Într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a, sâmbătă 25 mai pe stadionul ”Unirea”, formația suceveană a învins cu 31-10 (21-3) gruparea CSU Arad.
Cei care au început mai bine jocul au fost oaspeții, ei reușind chiar să marcheze primii dintr-o lovitură de pedeapsă. A fost doar o ”adiere” pentru că ”furtuna” a început imediat, gazdele izbutind rapid două eseuri. La pauză a fost 21-3 după o repriză foarte spectaculoasă, gustată din plin de publicul spectator.
În partea secundă, pe fondul înlocuirilor făcute de antrenorul Constantin Vlad, au apărut și greșelile tehnice, penalizate de oaspeți. Marcatorul încercării formației arădene a fost suceveanul Florea, sportiv format la LPS și CSM. Chiar dacă au primit un eseu, gazdele au reușit să cucerească și punctul bonus ofensiv, scorul final al întâlnirii CSM Bucovina Suceava – CSU Arad fiind 31-10.
Pentru echipa suceveană au marcat: Crețuleac – două eseuri, Varvaroi și Buzatu – câte unu și Ionuț Flutur – patru transformări și o lovitură de pedeapsă.
”Am controlat jocul, chiar dacă oaspeții au marcat primii. Am avut acțiuni pe toate compartimentele și am reușit o victorie frumoasă și un meci spectaculos. Le mulțumesc din nou tuturor celor care au au fost prezenți în tribune și sper să vină de fiecare dată.
Adversarii noștri alcătuiesc o echipă omogenă care se bazează pe un nucleu de sportivi formați la LPS și CSM Suceava. Din lotul grupării oaspete au făcut parte sucevenii: Florea, Nastiuc, Țigănescu, Tomăscu,Olariu.
Ne aflăm într-un moment bun, avem o echipă destul de puternică și am avut un start optim, mult peste cele din sezoanele 2010 și 2011 și 2012. Din păcate, pentru că nu avem încă o siguranță a susținerii jucătorii au început să plece, primul din ei fiind Ștefancu. Bugetul de la CSM Suceava pe acest an s-a epuizat și este dificil să-i motivezi pe sportivi. Sper să reușim totuși să ne ”punem pe picioare”, mai ales dacă ne gândim la faptul că în acest an la Gura Humorului și LPS Suceava avem generații foarte bune de juniori care pot să întărească echipa de seniori. Din nefericire nu prea avem ce le oferi și atunci vor pleca. În ce mă privește fac tot posibilul pentru a face performanță la Suceava” a declarat tehnicianul Constantin Vlad.
Pentru CSM Bucovina Suceava în partida cu CSU Arad au evoluat: Palamariu, Pascari, Șt.Rusu, Varvaroi, Nichiforiuc, Toloș, Buzatu, Bursuc, Crețuleac, I.Flutur, Hamciuc, Șt.Ștefăroi, Oprea, Ștefancu, Tepșanu. Au mai jucat: Coca, Zup, Constantineanu, A.Flutur, Codreanu, Albu și Moscaliuc.
În etapa a IX-a formația suceveană va întâlni în deplasare gruparea RC Bârlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava