MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, în sala ”Unirea” din Suceava a venit liderul seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, Steaua București, pentru confruntarea cu formația locală CSM. Bucureștenii și-au respectat blazonul și s-au impus cu 3-0, la 25, 12 și 16.
Primul set a fost cel mai spectaculos și cel mai echilibrat, gazdele ridicându-se la nivelul adversarilor lor. S-a mers cap la cap până aproape de final, steliștii fiind mai lucizi și impunându-se cu 27-25. În celelalte două seturi ale meciului dintre CSM Suceava și Steaua București, antrenorul sucevenilor Victor Pancu a folosit ”garnitura” tânără și mai puțin experimentată, în consecință oaspeții câștigând clar la 12 și 16.
”Nu l-am avut la acest joc pe Lucian Huțuleac, ușor accidentat și am considerat că tinerii noștri voleibaliști au o ocazie unică de a evolua în compania unei formații pe care nu o vor mai vedea curând în eșalonul secund.
Primul set a fost unul frumos, un set pe care l-am fi putut câștiga. Deocamdatăatât putem, dar sunt convins că până la sfârșitul sezonului regulat vom mai aduna victorii și vom juca și în play-off” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în partida cu Steaua București au evoluat: Sasu, Giurcă, Ștefură, Pietraru, Orășanu, Marc, Gontariu, Tanasă și Amariei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava