MOPAN Suceava

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că în condiţiile în care judeţul Suceava se află sub incidenţa unei avertizări de cod galben de viscol, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina Suceava a fost activată grupa operativă la nivel judeţean în cadrul căreia se află reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomenele meteorologice periculoase.

Numerele de telefon de la grupa operativă, respectiv sediul ISU, unde se pot obţine informaţii referitoare la situaţia drumurilor din judeţul Suceava sunt: 0230-212723, 0230-524426, fax 0230- 524432, iar adresa de e-mail :  isusuceava@yahoo.com.

„Având în vedere viscolul şi ninsorile prognozate în ultima atenţionare de cod galben, care se suprapun peste zăpada deja existentă, facem un apel către populaţie să evite deplasările în această perioadă sau să se informeze asupra condiţiilor de deplasare pe traseul ales, precum şi asupra condiţiilor meteo rutiere prognozate pentru zona tranzitată”, a  precizat Florin Sinescu.

Numerele de telefon la care se pot obţine informaţii despre starea drumurilor din judeţul Suceava, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava