Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava şi-a trecut în cont a doua victorie consecutivă în debutul sezonului 2012-2013 al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin. În runda a II-a, formaţia suceveană a învins la finele săpătmânii trecute în sala „Unirea” cu 3-1 echipa Niro Guard Bucureşti.
La fel ca şi în meciul din prima etapă, cu Rapid Bucureşti, sucevenii au început slab jocul şi voleibaliştii din capitală au profitat şi s-au distanţat pe tabela de marcaj, la al doilea time-out tehnic având şapte puncte avantaj. Mai atenţie la preluări şi la servicii, gazdele au revenit vertiginos şi s-au apropiat la doar două puncte de adversarii lor, scor 20-22. În acest moment, când erau pe „val”, au urmat două „chestii” specific sucevene: Pietraru a greşit serviciul, pentru ca apoi liberoul Orăşanu să greşească preluarea. În aceste condiţii bucureştenii au luat un avans decisiv şi şi-au adjudecat primul set cu 25-21.
„Treziţi” în pauză de antrenorul Victor Pancu, voleibaliştii suceveni s-au concentrat mai bine în setul al doilea şi au reuşit să-l câştige cu 25-22. Demoralizaţi puţin de pierderea setuui secund, experimentaţii voleibalişti de la Niro Guard au fost „victime” sigure în cel de-al treilea nereuşind să facă decât 11 puncte.
Cel mai frumos şi mai palpitant set al întâlnirii dintre CSM Suceava şi Niro Guard Bucureşti a fost cel de-al patrulea. Mult mai inspiraţi ca în setul anterior, bucureştenii au preluat conducerea conducând cu 7-4, 10-7 şi apoi 16-13. Cu Sasu, Huţuleac şi Grigore în prim plan, gazdele au revenit şi au preluat iniţiativa având la un moment dat un avantaj clar, 20-17. Bucureştenii nu au cedat şi au egalat la 20, pentru ca apoi să se meargă cap la cap până la 27 egal. Preluarea greşită a sucevenilor şi Niro Guard Bucureşti a avut minge de set. Atac bun a lui Giurcă şi din nou egal. Încă un blocaj bun şi un atac pe măsură şi CSM Suceava s-a impus cu 30-28 în setul patru şi în meci cu 3-1.
„Aşa cum am spus, seria din acest an a Diviziei A2 este mult mai echilibrată decât în anii trecuţi, echipele fiind de valori apropiate. Am făcut prea multe greşeli în acest meci, mai multe poate decât în partida cu Rapid. Singurul set în care am jucat la valoarea noastră a fost al treilea. De bun augur revenirea în mijlocul formaţiei noastre a lui Lucian Huţuleac, pe care am reuşit în sfârşit să-l aducem acasă cu sprijinul Consiliului Judeţean. Îi felicit pe jucătorii noştri pentru victorie şi efortul depus” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru formaţia suceveană în partida cu Niro Guard Bucureşti au evoluat: Sasu, Giurcă, Lupu, Pietraru, Grigore, Ştefură, Huţuleac, Pădurariu, Gontariu.
În etapa a III-a CSM Suceava va juca pe terenul grupării Ştiinţa Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava