Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultima etapă a turului sezonului regulat al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, la sfârșitul săptămânii trecute în sala ”Unirea” din Suceava, a poposit gruparea Știința București. Având un lot mult mai complet decât în alți ani, bucureștenii s-au ”ținut” destul de bine, dar nu suficient, cedând cu 0-3 în fața grupării CSM Suceava.
Toate cele trei seturi ale întâlnirii au fost extrem de echilibrate, însă elevii profesorului Victor Pancu au fost mai lucizi pe finalul celor trei acte.
”A fost destul de dificil, dar pe finalurile de set am fost mai buni. Așa cum am aniticipat de altfel, acest sezon competițional a fost unul în care am jucat cu echipe mult mai competitive decât în anii trecuți. Sper să ne descurcăm bine și în continuare și să promovăm jucătorii tineri” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru gruparea suceveană în etapa a VII-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin au evoluat: Sasu, Pietrariu, Huțuleac, Gontariu, Ștefură, Orășanu, Giurcă, Andone, Amariei, Tanasă, Lupuleasa. La finalul turului, CSM Suceava are patru victorii și două înfrângeri, o rundă fiind de pauză pentru suceveni.
În ultimul meci oficial din acest an, CSM Suceava va primi sâmbătă 6 decembrie în sala ”Unirea”, vizita echipei Rapid București, formație pe care a învins-o în tur cu 3-1.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava