În cadrul etapei a XVI-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a primit sâmbătă 15 februarie în sala ”Unirea” vizita echipei Știința București. La capătul unui meci dominat clar, sucevenii s-au impus cu 3-0 (21, 19, 15). În urma acestui rezultat, formația pregătită de profesorul Victor Pancu a urcat pe locul III în clasament. În urma succesului din disputa cu gruparea din capital, al treilea consecutiv în campionat, echipa suceveană a acumulat 27 de puncte, depășind în clasament Tomis II Constanța, rămasă cu 26.

Antrenorul Victor Pancu a folosit în partida dintre CSM Suceava și Știința București și jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon competițional. Deși s-au încălzit mai greu, tinerii voleibaliști suceveni au reușit să se impună în final cu 3-0.

Pentru CSM Suceava în disputa cu Știința București au evoluat: Sasu, Pietraru, Giurcă, Ștefură, Orășanu, Tanasă, Marc, Gontariu, Amariei.

Până la finalul sezonul regulat, CSM Suceava mare are de disputat două meciuri, sâmbăta, la “Unirea”, cu Rapid București şi pe 1 martie, în deplasare, la Tomis II Constanţa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava