• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cele mai bune patru echipe ale seriei est a Diviziei A2 de volei masculin se vor întâlni la Bacău pentru partea a II-a a turneului play-off. Licitaţia pentru organizarea turneului a fost câştigată de Bacău, formaţia locală Ştiinţa luptându-se pentru cele două locuri care dau dreptul de participare la barajul pentru promovare cu Steaua Bucureşti, CSM Suceava şi Rapid Bucureşti. Ordinea jocurilor va fi stabilită în data de 7 aprilie, competiţia urmând să aibă loc în zilele de 8, 9 şi 10 aprilie.

„Mergem la Bacău să ne apărăm şansa noastră, aşa cum am făcut-o de fiecare dată de altfel. Vom încerca să folosim întreg lotul de jucători şi să oferim şi celor mai tineri experienţa inedită de a evolua într-o competiţie unde presiunea îşi spune cuvântul.
Pentru că fondurile de care dispunem sunt insuficiente, ne vom deplasa pentru fiecare din cele trei meciuri de la Bacău în chiar ziua jocului” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava