Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava va juca sâmbătă, de la ora 16.00 la Bacău, al doilea meci contând pentru faza etapa a II-a a fazei a II-a a play-off-ului Diviziei A2 de volei masculin. În primul joc dintre gruparea suceveană şi Ştiinţa Bacău, elevii profesorului Victor Pancu s-au impus cu 3-1.
Sucevenii sunt favoriţi în această dispută datorită plusului de experienţă ai jucătorilor care formează lotul echipei CSM.
„Ne dorim să încheiem întâlnirea din această fază a competiţiei chiar după jocul de la Bacău, pentru a nu mai trebui să mai jucăm încă un joc la Suceava. Dacă ne vom concentra şi nu vom greşi copilăreşte, cum am făcut-o în setul al doilea la jocului din sala „Unirea”, atunci nu avem cum să scăpăm printre degete victoria.
Pentru noi este extrem de dificil să abordăm cu seninătate acest gen de meciuri dificile în condiţiile în care până acum am evoluat aproape în totalitate cu bani împrumutaţi. Oricum, ne vom strădui şi vom demonstra că avem valoare şi merităm să fim susţinuţi” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.
Dacă formaţia suceveană va trece de Ştiinţa Bacău, se va califica pentru a patra oară consecutiv la barajul de promovare în Divizia A1 de volei masculin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava