Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” din Suceava a găzduit, ieri, primul meci din cadrul Grupei Valoare 1 pentru echipa CSU din Suceava, meci de juniori II. Formația suceveană pregătită de profesorul Vasile Boca a întâlnit gruparea HC Dobrogea Sud Constanța.

Partida a fost una la discreția gazdelor care au făcut spectacol și au bucurat publicul prezent în tribune, public format în majoritate din părinții și rudele jucătorilor. Nu s-a pus nicio secundă problema învingătoarei, sucevenii fiind peste adversarii lor în ceea ce privește forța și organizarea.

Scorul final al partidei dintre CSU din Suceava și HC Dobrogea Sud Constanța a fost 47-23 (26-10). După cum arată și diferența de la final nu este prea mult de comentat despre jocul grupării sucevene. Oricum, s-a putut remarca fără probleme valoarea jucătorilor de lot național, portarul Podovei și interii Reuț și Stanciuc.

CSU din Suceava: Podovei (1) – Stanciuc (7), Reuț (12), Focșăneanu (1), Hreceniuc (5), Smocot (1), Zarițchi (2), Florescu (1), Adam, Huțuleac (5), Ioan Răzvan (2), Fetcu, Stejar (6), Niculae (4).

În etapa următoare, CSU din Suceava va evolua pe terenul echipei CSS Călărași.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava