Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava nu a mai făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe pentru meciul din cadrul etapei a XIII-a cu Dunărea Călărași. Gruparea din Bărăgan a raportat Federației că nu se poate prezenta pe motiv că mai mulți jucători se află încă în izolare după ce au fost infectați cu virusul COVID-19.

„Nu pot să spun nimic de acest lucru, am câștigat un meci fără luptă. Am economisit niște bani, însă ar fi fost mai bine dacă n-am mai fi cheltuit o sumă importantă cu testările pentru depistarea virusului COVID-19, pe care trebuie să le efectuăm cu 48 de ore înainte de fiecare meci. Sunt trei puncte bune în contextul luptei aprige pentru evitarea retrogradării”, a declarat antrenorul principal al echipei sucevene, Adrian Chiruț.

Conform regulamentului, meciul va fi omologat cu scorul de 10-0 în favoarea formației antrenate de Adrian Chiruț și Iulian Andrei, care urcă astfel două poziții în ierarhia Ligii Naționale, până pe locul 11.

În acest an „alb-albaștrii” mai au de disputat două jocuri foarte tari, pe 22 și 23 decembrie, tot la Sfântu Gheorghe, urmând să dea piept în decurs de mai puțin de 20 de ore cu Minaur Baia Mare, marți, cu începere de la ora 18.30, și cu Politehnica Timișoara, miercuri, de la ora 15.45.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava