Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

CSU din Suceava, calificată la barajul pentru promovarea în Liga Națională de handbal masculin a demarat o campania de achiziții pentru a-și putea forma un lot cât mai competitiv. Până în acest moment, bucovinenii au perfectat șase transferuri, inclusiv străini.

La linia de nouă metri, CSU din Suceava i-a transfer pe Alex Dascălu, Valentin Anton (ambii CSM Bacău) și pe Baran Nalbantoglu. Cel din urmă este un internațional turc, în vârstă de 27 de ani, care evoluează pe postul de inter stânga și care vine de la campioana Turciei, Besiktas.

Pe postul de pivot, sub comanda antrenorilor Adrian Chiruț și Iulian Andrei a ajuns macedoneanul Kostadin Petrov, care a evoluat ultima oară în Liga Asobal, pentru Guadalajara. Petrov are 28 de ani, a bifat prezențe în naționala Macedoniei și până la transferul la Guadalajara a jucat doar în campionatul intern, inclusiv pentru Metalurg Skopje.

De asemenea, CSU din Suceava a ajuns la un acord cu alți doi români, portarul Darius Makaria și extrema stângă Alin Câmpan. Makaria revine în România după patru sezoane în străinătate, în care a evoluat pentru BM Sinfin, CB Benidorm și Nice, în timp ce Câmpan ajunge la Suceava de la CSM Făgăraș.

”Așa încet am reluat pregătirile și suntem în perioada de acumulări. Deocamdată nu am văzut la lucru noile transferuri, dar mai avem ceva timp de pus la punct toate detaliile.
În orice caz, ne dorim să mai aducem doi jucători, dar nu ne grăbim și dorim să fim foarte atenție în alegerile pe care le vom face.
După toate probabilitățile, turneul de baraj va avea loc la finele lunii iulie sau începutul lunii august. Atunci va trebui să atingem cea mai bună formă sportivă pentru că vom avea parte de meciuri extreme de dificile” a declarat antrenorul echipei CSU din Suceava, Adrian Chiruț.
FRH a stabilit déjà data reluării Ligii Zimbrilor, aceasta urmând să aibă loc pe 19 august. În cazul fericit în care CSU din Suceava va reveni în primul eșalon valoric ea va evolua în prima etapă la București, ori cu CSM, ori cu Steaua.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava