Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala ”Dumitru Bernicu” din Suceava a găzduit ieri meciul amical dintre CSU Suceava și o variantă de perspectivă a echipei Steaua București. Antrenorul Adrian Chiruț a avut încă o dată posibilitatea să verifice potențialul noilor jucători veniți în Bucovina, oaspeții, conduși de portarul Laufceac, evaluând și ei viitorul formației bucureștene.

A rezultat un meci frumos, dinamic, însă în ambele formații s-au putut lesne observa sincope la nivelul relațiilor de joc. Pentru tinerii bucureșteni aceste lucruri se pot corecta în timp, pentru gazde, omogenitatea lotului este un factor esențial.

În mod cert, cei care au terminat junioratul la LPS Suceava, împreună cu handbaliștii de la echipa a II-a a CSU din sezonul precedent au arătat faptul că se știu unul pe altul, dar au apărut și ”inserții” ca Vladislav Kobzi sau Alexandru Popia, care s-au mișcat bien și au demonstrat că pot fi utili în tentativa de a încerca revenirea în primul eșalon valoric al handbalului masculin românesc.

Și ceilalți jucători nou veniți la Suceava s-au străduit să arate că au cu ce să ajure gruparea suceveană, dar mai au de muncit.

Scorul final al disputei CSU Suceava – Steaua (tineret) a fost 31-25 (14-14). În ”contabilitatea” finală a formației sucevene putem menționa faptul că Oancea, Cozorici, Alupoaie, Pintilei, Lupu și Vizitiu, jucători care au mai evoluat împreună pentru suceveni au marcat împreună 19 goluri din cele 31 ale sucevenilor.

CSU Suceava: Duman, Iulian Andrei – Pintilei (2), Mihalcea (1), Oancea (4), V.Kobzi (4), Loik (1), Alupoaie (1), Barbu, Burbulea, Sora (1), Leordean, Lupu (4), Vizitiu (2), Tofănel, Cozorici (8), Popia, Kezic (1), A.Popa (2).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava