Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a întâlnit o nouă echipă cu pretenții de top în etapa a II-a a Ligii Naționale de handbal masculin. După ce în prima rundă a dat piept cu HC Dobrogea Sud Constanța, în cea de-a doua echipa suceveanî a evoluat pe terenul celor de la Steaua București.
Dacă pe litoral totul a funcționat la team-ul pregătit de Adrian Chiruț și Iulian Andrei, în capitală nu a mai mers nimic. După ce au urmărit surprinzătoarea victorie a sucevenilor de pe malul mării, bucureștenii și-au dat seama de punctele slabe ale bucovinenilor și au acționat în consecință.
Începutul partidei dintre Steaua București și CSU Suceava a fost destul de echilibrat, portarii celor două grupări fiind la post. Au urmat însă două ratări succesive ale experimentatului Florin Ciubotariu și echilibrul s-a rupt, gazdele preluând inițiativa. Cu 11 jucători noi în lot, Steaua a reușit să-și găsească destul de greu ritmul și realțiile de joc, dar valoarea unor handbaliști ca Vujic și Aslanian a compensat acest lucru.
Sucevenii nu au mai găsit drumul spre plasa porții bucureștenilor, așa cum s-a întâmplat la Constanța și nici șansa nu a mai fost de partea lor. CSU Suceava a încercat prea mult jocul pe centru în ofensivă, iar centrul Alin Petrea, proaspăt revenit după o accidentare, nu a fost suficient de inspirat. În aceste condiții, sucevenii au ratat exasperant și au aruncat din poziții insuficient pregătite reușind să marcheze doar 8 goluri în 30 de minute! Deși antrenorul Adi Chiruț a dat sfaturi utile elevilor săi, aceștia s-au pierdut pur și simplu și au cedat total.
Nici pauza nu a fost un sfetnic bun pentru jucătorii de la CSU Suceava și Steaua București a marcat gol după gol ajungând ca în minutul 45 scorul să fie 20-12. Antrenorul Adrian Chiruț a cerut un time-out în care le-a cerut elevilor săi să încerce mai mult faza a doua și jocul în viteză, specific sucevenilor și i-a rugat să încerce limitarea proporțiilor scorului afișat de tabela de marcaj. Efectul cerințelor sale nu a fost cel scontat, Steaua marcând încă cinci goluri consecutive pentru cea mai mare diferență din meci, scor 25-12! CSU Suceava și-a mai adus ceva roșeață în obraji pe final de partidă când, pe fodul relaxării gazdelor, a marcat de șase ori pe contraatac. Scorul final al meciului Steaua București – CSU Suceava a fost 26-19, dar gruparea bucovineană a făcut un meci subțirel. CSU Suceava trebuie să încerce recuperarea jucătorilor ei de braț stâng și activarea tuturor sportivilor din lot pentru a putea oricând să facă față în cazul în care este nevoie de ei.

CSU Suceava: Cr.Tcaciuc, Bobeică – Burlacu (4), Târzioru (4), Cotinghiu (2), Olariu , Sandu Mihai, I.Tcaciuc (1), Baican (1), Ciubotariu (4), Costea (1), Petrea (2), Alexa.

Rezultate consemnate în etapa a II-a:
Steaua – CSU Suceava    26-19
Dinamo – HC Minaur Baia Mare    36-25
Potaissa Turda – HC Odorhei    34-28
Poli Iași – Dunărea Călărași    27-28
Din această etapă au mai rămas de disputat meciurile CSM Focșani – CSM Făgăraș, Poli Timișoara – HC Vaslui și CSM București – HC Dobrogea Sud Constanța.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava