Concert pascal
MOPAN Suceava

Forma bună a echipei CSU Suceva a fost reconfirmată în deplasarea de la Odorhei. Formația condusă de Petru Ghervan și Răzvan Bernicu a scos o remiză pe terenul formației harghietene, 23-23, egalând în ultimul minut de joc prin Davidovic.
Fără patru jucători, I. Tcaciuc, Petrea, Eros și Preda, și cu alți patru răciți, Suceava a scos un punct din deplasarea de la Odorhei și chiar a dominat în unele momente ale meciului.
Gruparea suceveană a început bine meciul și a avut 3-0 după doar cinci minute de joc, iar la scorul de 4-1 a irosit patru situații de unu la unu cu portarul advers. Chiar și așa, elevii lui Petru Ghervan și Răzvan Bernicu și-au continuat evoluția bună și s-au desprins la patru goluri în minutul 20, 8-4, dar au avut un final de repriză slab, de care gazdele au profitat, iar cele două formații au intrat la cabine la egalitate.
În partea a doua a meciului s-a mers cap la cap, iar finalul a fost unul incendiar. Cu 12 minute înainte de final, sucevenii conduceau cu 20-18, dar au urmat 8 minute fără gol și Odorheiul, prin Mihalcea, de trei ori, și Rusija, a ajuns pentru prima oară la două lungimi în fața adversarilor (22-20). Sfârșitul meciului a fost dramatic, Davidovic a egalat la 23 în ultimul minut de joc, iar gazdele, deși au avut 40 de secunde la dispoziție, nu au găsit drumul către gol, Kuzmanoski ratând șansa de a aduce victoria echipei sale.
„E un rezultat pozitiv pentru noi, muncit. Veneam după victoria cu Vaslui și am obținut un nou rezultat bun. Ne prinde bine pentru moral acest rezultat, îi felicit pe băieți pentru efortul depus. Urmează pauză, e bine venită, avem destul accidentați.” a declarat antrenorul secund al CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

HC Odorhei-CSU Suceava 23-23 (11-11)
HC Odorhei: Mihalcea 7 goluri, Onyejekwe 5, Talas 3, Kuzmanoski 3, Majnov 3, Komporaly 2.

CSU Suceava: Bursuc 5 goluri, Gavrilovic 4, Târzioru 4, Davidovic 4, Trifkovic 3, Costea 2, Burlacu 1.
Campionatul Ligii Naționale de handbal masculin va fi interrupt până în data de 8 noiembrie. În etapa a X-a CSU Suceava va primi pe teren propriu vizita formației Pandurii Târgu Jiu.

Rezultate consemnate în etapa a IX-a a Ligii Naționale de handbal masculin:
HC Odorhei – CSU Suceava    23-23
Pandurii Tg.Jiu – CSM București    24-27
HC Vaslui – Dinamo    27-33
HCM Constanța – Poli Timișoara    24-28
Steaua – Știința Bacău    34-27
Meciul Potaissa Turda – Dunărea Călărași va avea loc în data de 5 noiembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava