Concert pascal
MOPAN Suceava

În primul meci oficial al anului 2016, meci care a contat pentru etapa a XIV-a a Seriei A a Diviziei A de handbal masculin, CSU Suceava a evoluat pe terenul echipei LPS Piatra Neamţ. Aşa cum era de aşteptat, sucevenii s-au impus clar cu scorul de 37-23.
Prima repriză a fost dominată de elevii antrenorului Răzvan Bernicu care s-au apărat bine şi au contraatacat de fiecare dată când a avut ocazia. Defensiva sucevenilor a funcţionat foarte bine în primele 30 de minute de joc, gazdele nereuşind să marcheze decât 9 goluri. În partea a doua a disputei s-a jucat mai relaxat, apărările nu au mai contat şi în consecinţă nemţenii au punctat de mai multe ori. Scorul final al meciului LPS Piatra Neamţ – CSU Suceava a fost 23-37.

CSU Suceava: Spiridon, Manea – Burlacu (11), Cr. Bursuc (6), Velea (6), R. Bursuc (5), Aldica (2), Preda (2), Vele (2), Baican (1), Acatrinei (1), I. Tcaciuc (1), Oprea, Alexa, Petrea.
Pentru CSU Suceava mai urmează o partidă uşoară cu formaţia De la Alpinism la Turism Vicov, pentru ca apoi studenţii suceveni să dea piept cu grupările de calibru din Seria A a Diviziei A de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa şi CSSM Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava