Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima etapă a seriei I a Diviziei A de handbal masculin CSU Suceava a primit,la finele săptămânii trecute, vizita echipei LPS Piatra Neamț. Așa cum era de așteptat de altfel, formația pregătită de Răzvan Bernicu a făcut scor cu gruparea de sub Pietricica, scorul final al disputei fiind 48-20. Cu un amestec mai puțin reușit de experiență și tinerețe, formația antrenată de unul din cei mai talentați ”veterani” care au evoluat pentru Suceava, Stelian Bursuc, nu a avut absolut nicio șansă în fața echipei fiului său Cristian Bursuc.


Prima repriză a constituit doar un fel de antrenament cu public pentru CSU Suceava în duelul cu LPS Piatra Neamț, portarul oaspeților, care părea că ”înghițise” deja mingea de joc, neputând stăvili avalanșa de goluri. La echipa suceveană au evoluat toți handbaliștii trecuți pe foaia de joc, printre remarcații primelor 30 de minute de joc numărându-se portarul Vasile Tcaciuc și interul Gabriel Burlacu. De remarcat diferența de valoare și pregătire între cele două grupări, nemțenii reușind doar 8 goluri în prima repriză.


Partea secundă a întâlnirii dintre CSU Suceava și LPS Piatra Neamț a semănat cu prima, gazdele fiind de neoprit. Scorul final al partidei a fost 48-20 și nu lasă loc la prea multe comentarii. Pentru CSU Suceava urmează partida cu cealaltă componentă a Diviziei A din județul Suceava, De la Alpinism la Turism Vicov, dar mai importante sunt meciurile din etapa a III-a și a IV-a când gruparea pregătită de Răzvan Bernicu va avea ca adversare pe rând, HC Dobrogea Sud și CSSM Bacău.

CSU Suceava: V.Tcaciuc, Manea – Burlacu (8), Costea (7), Petrea (5), Alexa (5), Preda (5), Velea (5), Aldica (4), Vele (3), Oprea (2), Baican (2), Bursuc (1), I.Tcaciuc (1).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava