Concert pascal
MOPAN Suceava

Final de vacanță pentru componenții echipei locale de handbal CSU Suceava, trupa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei urmând să reia la sfârșitul acestei săptămâni antrenamentele în vederea părții secunde a Ligii Zimbrilor.

La prima ședință de pregătire din acest an, programată în acest week-end, în sala “Dumitru Bernicu”, sunt așteptați toți componenții lotului, cu o singura excepție: sârbul Radisav Lakovic, învoit de antrenorii suceveni până luni pentru a participa la un eveniment fericit în familie. Până la primul meci oficial, programat la sfârșitul acestei luni, “alb-albaștrii” se vor antrena în Suceava, unde vor alterna antrenamentele fizice cu ședințele de pregătire în sală. Tot în această perioadă, universitarii intenționează să dispute și două-trei amicale, primul adversar contactat în acest sens fiind CSM Focșani. “Vrem să disputăm câte un meci de verificare la fiecare sfârșit de săptămână și am ales CSM Focșani, formație pe care o vom înfrunta în campionat abia în luna aprilie”, a explicat Adrian Chiruț.

Tehnicianul a precizat că unul dintre preocupările universitarilor pe parcursul pregătirii de iarnă este recuperarea jucătorilor accidentați: “Am avut foarte mulți jucători cu probleme medicale pe finalul anului trecut, Burlacu, Olariu, Lakovic, Petrea și Baican, iar unul dintre obiectivele imediate este recuperarea și aducerea lor, treptat, în programul normal de pregătire”.

În privința transferurilor, formația suceveana este în căutarea unui inter dreapta, post pe care a rămas într-un singur jucător după plecarea grecului Siamatas. “Avem o listă de jucători pe acel post, dar până nu concretizam vreo discuție, nu putem anunța nimic”, a adaugat antrenorul CSU-ului.

CSU Suceava va relua Liga Zimbrilor la handbal masculin pe data de 30 ianuarie, când va primi pe teren propriu replica formației Potaissa Turda. După prima parte a sezonului regulat, echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei ocupa locul 12 în clasament, cu 11 puncte din 14 etape.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava