Concert pascal
MOPAN Suceava

Luna noiembrie face trecerea de la zilele frumoase de toamnă blândă la vremea rece, care ne va ține mai mult în casă. La Brico Dépôt, gama articolelor pentru construcții și amenajări exterioare și interioare, la prețuri de depozit, te ajută să îţi pregăteşti locuința pentru iarnă.

Pentru ca frigul să nu pătrundă în căminul tău, la Brico Dépôt, în perioada 5-24 noiembrie 2016,  găsești produse la Stop Preț, precum  ușile culisante din sticlă securizată şi antiamprentă, uşă metalică, deschidere stânga/dreapta cu toc, șilduri și balamale incluse sau ușile cu folie PVC model Dallas.

Iar dacă vremea rece te-a luat prin surprindere, nu ezita să înlocuiești vechile geamuri cu ferestre PVC nuc din sticlă termoizolatoare Saint Gobain, cu un coeficient de transfer fonic de până la 55 dB și două garnituri de etanșare și feronerie incluse.

Casa ta trebuie să beneficieze în sezonul rece de toată izolarea pe care o poate primi împotriva frigului. Tocmai de aceea, Brico Dépôt îți pune la dispoziție soluții de izolare la prețuri de depozit: vată de sticlă, plăci din gips carton și numeroase produse izolatoare cu o conductivitate termică redusă.

Iar veștile bune nu se opresc aici: în perioada 5-24 noiembrie, noua gamă de încălzire pentru casă este prezentă în depozitele Brico Dépôt – ai prețuri imbatabile la radiatoare electrice, convectoare electrice, aeroterme și radiatoare, centrale electrice sau pe gaz!Acum ai opțiunea de a-ți crea bucătăria ideală: ușor de compus, ușor de achitat, ușor de cumpărat! Singura dificultate va fi să te decizi între cele două modele atrăgătoare de la Brico Dépôt: bucătăria Purple, cu un design modern și bucătăria Elba, perfect adaptabilă celor mai exigente preferințe.

Să nu uităm nici de uneltele absolut necesare oricărui meșter, disponibile în magazinele Brico Dépôt din toată țara: invertor sudură 140A cu pornire rapidă, anti-lipire și protecție termică și mașina de înșurubat 14.4 V cu 8 burghie și 8 biți.

De asemenea, începând cu acest catalog poți găsi articole de iarnă la prețuri care îți aduc economii: freze și lopeți de zăpadă, spărgător de gheață, dar și unelte auto pentru iarnă. Iar cum amenajarea casei pentru sezonul rece presupune costuri suplimentare, aplică pentru creditul EuroLine Mastercard în orice magazin Brico Dépôt şi beneficiezi de promoţia “Dobândă redusă – 1% dobândă pe lună”, valabilă în perioada 15.10.2016 – 31.12.2016, pentru cumpărături în valoare de minimum 3000 de lei, în 24 de rate.

Îți reamintim că începând cu 1 noiembrie 2016 până pe 28 februarie 2017, depozitele Brico Dépôt din toată țara vor funcționa în regimul programului de iarnă:

Luni – Sâmbătă: Provincie: 8:00 – 20:00/ București: 8:00 – 21:00

Duminică: Provincie: 8:00 – 18:00/ București: 8:00 – 19:00

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava