Concert pascal
MOPAN Suceava

Super-reduceri între 40-30% la biletul de transport internațional te așteaptă în perioada 14-25 Noiembrie 2016 la Banca de Joburi. Poți alege dintre cele peste 10.000 de locuri de muncă în străinătate, din cele mai variate domenii, cu zero tarife de înscriere și de mediere. Reducerile se aplică tuturor celor care se înscriu în acest interval de timp.

Am eliminat tarifele de mediere, am eliminat apoi și tarifele de înscriere. Ce mai rămâne de eliminat? Biletul de transport! De Black Friday, în fiecare zi a săptămânii te bucuri de o super-reducere la biletul de transport internațional, astfel încât să poți începe o viață nouă, la un job nou, într-o țară nouă, cu cheltuială minimă!

Reducerile pornesc de la 40% în săptămâna 14-18 Noiembrie 2016, apoi scad la 30% în săptămâna 21-25 Noiembrie 2016. Fiecare zi contează, așa că trebuie să te înscrii cât mai repede dacă vrei să faci o economie consistentă.

Profită de următorul calendar de reduceri la biletul de transport internațional!

  • Săptămâna 14-18 Noiembrie 2016 – 40% reducere
  • Săptămâna 21-25 Noiembrie 2016 – 30% reducere

Cu cât te înscrii mai repede, cu atât mai ieftină e plecarea ta în străinătate, mai ales că nu ai alte tarife de achitat.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de reducerile Banca de Joburi pentru transportul internațional la muncă în străinătate?

  •  Pasul 1 – Contactează reprezentanții Banca de Joburi folosind adresa de e-mail cv@bancadejoburi.ro sau numărul de telefon 0376 444 555.
  •  Pasul 2 – Completează-ți CV-ul în totalitate cu informații actualizate și complete și trimite-l pe e-mail Consultantului tău. Vei primi un e-mail de confirmare precum și o serie de prezentări ale oportunităților de muncă din care să alegi varianta preferată.
  •  Pasul 3 – Întâlnește-te în perioada 14-25 Noiembrie 2016 cu Consultanții Banca de Joburi pentru interviu și înscrierea pe proiectul de muncă dorit. Fiecare zi contează, așa că trebuie să te înscrii cât mai repede dacă vrei să faci o economie consistentă.

Avem un portofoliu vast de proiecte de recrutare care reunesc sute de angajatori și peste 10.000 locuri de muncă, în orice domeniu de interes: turism-HoReCa, îngrijire copii, îngrijire bătrâni, transport-logistică, depozite, vânzări, agricultură, construcții, tehnic, ferme samd. Practic, indiferent în ce domeniu lucrezi sau ai lucrat, dacă vrei mai mult de la tine noi îți putem oferi o carieră în țară sau în străinătate. Îți poți alege deja jobul preferat din portofoliul nostru. Majoritatea posturilor noastre sunt cu tarife zero de înscriere și mediere, așadar efectiv poți pleca la un job nou doar cu bani de buzunar.

În final, ce câștigi de fapt este o viață mai bună. O șansă în plus pentru tine și familia ta. Ocazia de a te afirma la un nou loc de muncă, rapid, într-un mediu sigur și respectabil.

Citește aici termenii și condițiile campaniei.

Reducerile nu sunt cumulative cu alte promoții sau discounturi active Banca de Joburi și nu pot fi invocate ulterior acestor date calendaristice. De 15 ani, Banca de Joburi plasează candidați apți de muncă din toate nivelurile de experiență, în peste 15 țări din Europa și întreaga lume.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava