Concert pascal
MOPAN Suceava

Victoria Principal (74 de ani), celebră în rândul publicului pentru interpretarea personajului Pamela în faimosul serial „Dallas” (1978 – 1987), s-a retras de mai mulți ani din viața publică. Deși a avut succes în ceea ce privește cariera, nu se poate spune același lucru și despre viața privată. Actrița s-a iubit cu un actor din serial, cu un cântăreț celebru și cu un medic, însă nu au fost relații cu un final fericit, notează click.ro.

Victoria Principal, în vârstă de 74 de ani, a cunoscut faima sub numele de Pamela Barnes Ewing şi a rămas în memoria publicului pentru mariajul de poveste pe care îl avea cu Bobby în serialul „Dallas”, din 1978 până în 1987. Povestea lor de dragoste a ajuns la inimile tuturor, mai ales că era atât de asemănătoare cu cea dintre Romeo şi Julieta, pentru că şi aici avem de-a face cu două familii rivale şi de o iubire fără de sfârşit.

Deși toată lumea și-ar fi dorit ca cei doi să fie un cuplu și în viața reală, actrița a avut o relație cu un alt coleg de platou, un actor din celebrul serial care a avut o apariție scurtă, pe care l-a cunoscut în 1978. Este vorba despre Christopher Skinner, cel cu care avea să se căsătorească la trei luni după ce au devenit un cuplu, însă nu au fost împreună pentru mult timp. Christopher Skinner și Victoria Principal au divorțat în 1980, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cu-cine-s-a-iubit-victoria-principal-actrita-care-2331122.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava