Concert pascal
MOPAN Suceava

Ion Dolănescu și Maria Ciobanu au fost protagoniștii unei povești de iubire parcă desprinsă din filme. Au trăit o relație zbuciumată, plină de suișuri și coborâșuri, multe dintre ele fiind mediatizate la acea vreme, notează click.ro. Cum au ajuns cei doi de la o iubire pătimașă să trăiască, de fapt, o mare încercare în iubire.

Deși viața lui Ion Dolănescu a fost plină de povești de iubire și experiențe care mai de care mai interesante, relația pe care a avut-o cu „Ciocârlia” a fost, cu siguranță, cea mai pregnantă pentru el.

După doar două săptămâni de la aflarea veștii că a fost acceptat în armată, Ion Dolănescu avea să fie informat că a fost acceptat în Ansamblul Ciocârlia, acolo unde a și cunoscut-o pe mare artistă.

„Era militar în termen. Iar eu eram deja o vedetă. S-a îndrăgostit de mine și, timp de trei ani, mi-a făcut curte. M-a prins și pe mine dragostea. Păcat că dragostea lui a durat atât de puțin”, declara Maria Ciobanu, cu mulți ani în urmă, pentru jurnalul.ro.

Dragostea lor cu năbădăi nu va fi dată uitării niciodată. Regretatul interpret de muzică populară era căsătorit de patru ani cu o femeie mult mai mare decât el atunci când a cunoscut-o pe cântăreață, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/maria-ciobanu-si-ion-dolanescu-o-poveste-de-2331455.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava