Concert pascal
MOPAN Suceava

Mereu discretă în ceea ce privește viața ei personală, Alexandra Dinu (42 de ani) face primele declarații despre o presupusă relație amoroasă între ea și Bobby Păunescu (48 de ani).

“În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații. Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu, și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu mai mulți prieteni comuni. Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacanței petrecute aici, pe care le-am și repostat fără să mă gândesc că pot genera speculații cu privire la o relație între mine și Bobby. Repet. Între mine și Bobby nu e NICI O ALTĂ RELAȚIE în afară de cea de amiciție și colaborare profesională. Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede și al cărui nume l-am aflat ulterior. Identitatea ei nu am să o fac publică, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la viața privată (…). Dacă aș fi avut o relație amoroasă cu Bobby Păunescu nu ar fi fost nevoie nici să ascund acest lucru și nici să îl neg. Aceste articole nefondate și preluate de toată presă fără să mi se ceară măcar un punct de vedere sunt abuzive și îmi aduc atingere imaginii mele publice”, a declarat Alexandra Dinu, conform click.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-a-reactionat-alexandra-dinu-dupa-ce-s-a-scris-2293960.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava