Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandra Dinu și Bobby Păunescu nu se mai ascund! Omul de afaceri a postat imagini fierbinți cu fosta soție a lui Adrian Mutu, chiar în dormitorul de la vila lui din Positano (Italia). Milionarul e vrăjit, pur și simplu, de frumoasa blondă, notează click.ro.

Bobby Păunescu (49 de ani) și actrița Alexandra Dinu (42 de ani) petrec clipe fierbinți, la vila milionarului din Positano, Italia. Cei doi nu au făcut, încă, declarații în privința idilei lor, însă imaginile pe care omul de afaceri și actrița le tot postează din vacanța lor petrecută în Italia sunt mai mult decât edificatoare.

Alexandra Dinu și Bobby Păunescu petrec, în aceste zile, vacanța împreună la vila de lux a acestuia din Positano. Zilele trecute, omul de afaceri a fost primul care a postat un filmuleț în care se distra, de minune, împreună cu Alexandra și cu o prietenă a acestia, modelul Cristina Postolachi, la Roma și la Napoli.

Ambele femei și-au pus, apoi, imagini din vacanța petrecută la vila de vis a milionarului de pe Coasta Amalfitană, pe rețele de socializare. Bobby Păunescu pare a fi vrăjit, însă, total de fosta soție a lui Adrian Mutu, așa că a mai postat un filmuleț de senzație cu aceasta pe contul lui de socializare, potrivit sursei citate.

George Marius Păunescu este fiul lui George Constantin Păunescu, și a fost căsătorit cu modelul Alice Peneacă, timp de trei ani. Printre femeile cu care a mai avut relații, de-a lungul timpului, s-au numărat: Monica Bârlădeanu, Maria Marinescu, soprana Andreea Ilie sau modelul Emma Christina.

La rândul ei, Alexandra Dinu a fost căsătorită cu fostul fotbalist Adrian Mutu, cu care are un băiat, pe nume Mario. Dintre bărbații cu care a mai avut relații s-au numărat: bancherul italian Carlo Cancellieri, producătorul de filme Andrea Rizzoli Jr, actorul Luca Bastianello și producătorul de filme Jeffrey Greenstein.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alexandra-dinu-filmata-in-patul-lui-bobby-2293463.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava