Concert pascal
MOPAN Suceava

Teo Trandafir și-a câștigat un loc în rândul celor mai serioase și apreciate vedete de televiziune. De-a lungul anilor, și-a consolidat o carieră în mass-media, încercând să treacă peste momentele dificile și să țină cont de sfaturile persoanelor care contează, una dintre ele fiind chiar regretata Stela Popescu, notează click.ro.

Recent, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că regretata artistă a României i-a oferit una dintre cele mai mari lecții ale vieții. Atât timp cât are puterea de a merge mai departe, nu trebuie să renunțe să facă ceea ce iubește.

„Cea mai mare lecție mi-a dat-o Stela Popescu care mi-a spus un lucru ce m-a marcat; I-am urmat sfatul. Atâta vreme cât pot să fac ce fac, nu am de gând să mă las. Dacă m-am schimbat, cei din jur ar trebui să remarce, oameni pe care îi cunosc de mulți ani și care m-ar fi tras de mânecă dacă ar fi fost ceva în neregulă.”, a mărturisit Teo Trandafir, potrivit Ciao.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-a-reusit-stela-popescu-sa-i-schimbe-viata-lui-2292216.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava