Concert pascal
MOPAN Suceava

Alex Delea, câștigătorul de la Survivor România, a suferit transformări importante în ultimii ani de zile. Războinicul a lucrat mult pentru a ajunge să aibă un fizic impresionant, notează click.ro.

Câștigătorul de la Survivor România 2022 este originar din Constanța, dar locuiește în Spania, în Costa Brava. Chiar și înainte de a încinge atmosfera pe plajele exotice din Dominicană, tânărul își etala cu mândrie trupul pe contul său de Instagram. Însă, într-o postare mai veche, Alex a pus o fotografie din tinerețe pentru a evidenția cât de mult și-a lucrat corpul. Acesta susține că toată transformarea s-a petrecut în decursul a cinci ani de zile în care s-a dedicat mult mersului la sală.

Câștigătorul de la Survivor România nu a ieșit în evidență, în competiția din Republica Dominicană, doar cu corpul său bine lucrat. De-a lungul sezonului, telespectatorii au ajuns să se atașeze și de personalitatea acestuia, una pe care și-a construit-o după ce a dus o viață grea în tinerețe. Barmanul a povestit că a fost crescut într-o sărăcie extremă, fără tată. Au avut grijă de el, mama, bunica și mătușa sa. Din păcate, mâncarea lipsea uneori, iar în casa sărăcăcioasă unde locuia nu avea nici măcar curent electric, mai scrie sursa citată.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/primetime/cum-arata-acum-5-ani-alex-delea-castigatorul-de-637095.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava