Concert pascal
MOPAN Suceava

În noul episod din războiul Familiei Regale Britanice, regele Charles și-a scos armele și a decis să le retragă prințului Harry și soției sale Meghan dreptul de a locui în frumoasa proprietate Frogmore Cottage. Reședința le-a fost dăruită celor doi de către regretata regină în 2018. Acum, însă, va primi un nou proprietar la decizia regelui, notează click.ro.

Frogmore Cottage a fost casa mai multor membri diferiți ai familiei regale în ultimii ani, de la Meghan Markle și Prințul Harry la Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank. Acum proprietatea este pe cale să primească un nou proprietar în urma demersurilor inițiate de rege. În urma unei renovări recente de 2,4 milioane de lire sterline, reședința se află în stare perfectă pentru a fi luată în primire de către prințul Andrew, iar interiorul este superb!

Prințul Harry și Meghan locuiesc în California din 2020, iar de atunci Frogmore Cottage a rămas goală în cea mai mare parte a timpului. Ulterior cuplul a decis să închireze casa dăruită de regină la nunta lor, însă acum va deveni proprietatea prințului Andrew după ce regele Charles a decis să îi „evacueze”.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/cum-arata-casa-pierduta-de-harry-si-meghan-2246852.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava