Concert pascal
MOPAN Suceava

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle s-au logodit, după aproximativ un an şi jumătate de relaţie, informează contactmusic.com. Cei doi se vor căsători în primăvara anului 2018.

Fericitele veşti au fost anunţat prin intermediul unui comunicat emis de tatăl prinţului în vârstă de 33 de ani, Prinţul Charles. „Alteţa Sa Regală, Prinţul de Wales, este încântat să anunţe logodna Prinţului Harry cu domnişoara Meghan Markle. Nunta va avea loc în primăvara anului 2018. Mai multe detalii despre nuntă vor fi oferite pe parcurs. Alteţa Sa Regală şi domnişoara Markle s.au logodit la Londra, la începutul acestei luni. Prinţul Harry a informat-o pe Regină, dar şi pe membrii apropiaţi ai familiei regale. Prinţul Harry a cerut şi a obţinut binecuvântarea părinţilor domnişoarei Meghan Markle. Cuplul va locui în reşedinţa Nottingham Cottage din Kensington Palace.”, se arată în comunicat, conform sursei citate.

Părinţii actriţei, Thomas Markle şi Doria Ragland, şi-au exprimat fericirea şi le-au transmis celor doi tineri „o viaţă plină de fericire împreună”, prin intermediul unui comunicat oficial. „Suntem incredibil de fericiţi pentru Meghan şi Harry. Fata noastră a fost mereu o persoană bună şi iubitoare. Faptul că s-a logodit cu Harry, care împărtăşeşte aceleaşi valori, este o adevărată bucurie pentru noi ca părinţi. Le urăm o viaţă plină de fericire împreună!”, se arată în comunicatul transmis de părinţii lui Meghan Markle, conform ContactMusic.

sursa foto: https://parade.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava