Concert pascal
MOPAN Suceava

Monica Tatoiu se plângea recent că a primit o sumă exorbitantă pe facturile utilităților, însă femeia de afaceri a uitat, probabil, că locuiește într-un adevărat palat, care înglobează nici mai mult nici mai puțin de 9 dormitoare și dotări de ultimă modă, notează click.ro.

Monica Tatoiu și partenerul său de viață, Victor Tatoiu, nu s-au „jucat” atunci când a venit vorba de alegerea căminului lor. Cei doi dețin o vilă imensă, în centrul Capitalei, evaluată la 2,5 milioane de euro, care are dotări moderne și o grădină spectaculoasă, pe măsură.

Locuința soților Tatoiu are nouă dormitoare și multe obiecte de lux, pe stil vechi, așa cum femeia de afaceri a precizat că preferă. Pe lângă obiectele de valoare, cumpărate din străinătate, casa Monicăi Tatoiu are și o mulțime de poze și tablouri.

„Nu încercați să cumpărați mobilă nouă. Asta am explicat și fiului meu. Miezul casei trebui să fie o legătură între trecut, prezent și viitor. Am o colecție foarte mișto de păpuși, cumpărate din SUA. Nu aruncați lucrurile de la bunica. Măcar câteva, păstrați-le… o ceașcă de cafea”, a explicat  Monica Tatoiu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-arata-palatul-de-25-milione-euro-cu-9-410323.html

Cum arată palatul de 2,5 milioane de euro pentru care Monica Tatoiu a plătit 14.000 lei factura la curent și gaze, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava