Concert pascal
MOPAN Suceava

Valentine’s Day este prilej de bucurie pentru cuplurile din întreaga lume. Starurile de la Hollywood nu fac excepție. Cu mic, cu mare, acestea au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților cu stil, fiecare în felul său unic. Chiar și divele singure au avut parte de o zi specială, notează click.ro.

Beyoncé (42 de ani) i-a făcut o surpriză soțului ei, rapperul american Jay-Z (54 de ani), și s-a îmbrăcat într-o ținută extrem de sexy, cu ocazia unei ieșiri în oraș. Vedeta, care se laudă cu o avere de 600 de milioane de dolari, și-a expus silueta fără cusur într-o rochie neagră din dantelă transparentă, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. De asemenea, Beyoncé a purtat o pălărie neagră și s-a fotografiat mândră la brațul soțului ei. La rândul său, Jay-Z a optat pentru un costum elegant de culoare neagră. „Vă dorim un Valentine’s Day fericit cu multă dragoste”, a scris cântăreața, pe Instagram.

Khloé Kardashian (39 de ani) este o mamică divorțată, așa că și-a petrecut Valentine’s Day alături de cei doi copii ai ei, True (5 ani) și Tatum (2 ani), din relația cu fostul iubit, baschetbalistul Tristan Thomson. Aceasta a decorat camerele copiilor cu inimioare, le-a cumpărat dulciuri și jucării și le-a scris mesaj din partea ei și a tatălui lor. Khloé s-a îmbrăcat în roșu, culoarea dragostei, pentru a fi în ton cu această zi specială, chiar dacă în prezent este singură. Vedeta a fost căsătorită cu Lamar Odom, în perioada 2009-2016.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cum-au-petrecut-divele-de-valentines-day-beyonce-2340308.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava