MOPAN Suceava

Toate astrele s-au aliniat pentru Amalia Năstase (39 de ani), care trece printr-o perioadă foarte fericită în plan sentimental. La cinci ani de la divorţul de tenismenul Ilie Năstase, bruneta a făcut luna trecută un anunţ-şoc. Este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Vedeta şi-a găsit fericirea în braţele lui Răzvan Vasilescu, un om de afaceri, mai tânăr decât ea cu patru ani, conform click.ro.

Amalia Năstase a intrat în luna a cincea de sarcină şi poartă deja haine speciale de gravidă. Bruneta a fost prezentă joi la lansarea colecţiei speciale de rochii Stephan Pelger pentru Andreea Raicu, iar toată lumea a sărit să o felicite. Foarte activă, vedeta a venit cu maşina personală, semn că sarcina nu îi creează probleme deosebite, aşa că şofează de plăcere. Îmbrăcată într-o rochie largă, bleumarin cu alb, la care a accesorizat o pereche de sandale de culoare neagră comode, bruneta a radiat de fericire pe tot parcursul evenimentului. Foarte relaxată, Amalia Năstase a povestit pentru Click! că se simte foarte bine şi abia seara îşi aminteşte că poartă în pântece un bebeluş. Ea a recunoscut că este mult mai calmă, faţă de sarcinile precedente, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-decurge-sarcina-amaliei-nastase-nu-mi-place-ca-m-am-ingrasat-exclusiv

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava