Concert pascal
MOPAN Suceava

Dragostea are adesea trasee complicate, iar povestea dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu face excepție. Deși acum formează un cuplu unit și fericit, puțini știu despre obstacolele și deciziile dificile pe care le-au luat la începutul relației lor, notează click.ro. Într-un podcast moderat de Diana Bișinicu, Tavi Clonda a dezvăluit un secret bine păstrat: modul în care Gabriela Cristea l-a despărțit de iubita de atunci.

În cadrul podcastului, Tavi Clonda a mărturisit că și-a luat inima în dinți și i-a spus Gabrielei Cristea despre existența fostei sale iubite. I-a explicat vedetei că nu ar putea începe o nouă relație fără a o încheia în mod clar cea anterioară.

„Eu aveam o poveste cu fosta mea iubită, de care nu mă despărțisem. Păream eu băiat rău, dar eram corect. Nu pot să o încurc pe fata asta până nu mă despart de fosta mea prietenă. Am plecat de ziua mea, nu i-am spus Gabrielei, nu aveam cum, adică i-am spus că plec, dar nu i-am spus că plec cu fosta. Până la urmă i-am spus: Băi, eu de asta tot stau înapoi, pentru că nu am încheiat”, a povestit Tavi Clonda, în podcast, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-l-a-despartit-gabriela-cristea-pe-tavi-clonda-2331967.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava