• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mirela Vaida este implicată în prezent în mai multe proiecte de suflet pe care le gestionează în paralel, fiind nevoită să-și compartimenteze timpul în așa fel încât să poată face față programului încărcat. Mai mult decât atât, vedeta este și „mămică cu normă întreagă”, așa cum îi place să spună, pentru cei doi copii ai săi, lucru care îngreunează și mai mult planul ei de lucru. Vedeta a dezvăluit, potrivit click.ro, totuși, cum reușește să se împartă între carieră și viața de familie.

„În tot ce fac, găsesc bucurie! De fapt, cred că acesta este secretul: să faci cu bucurie totul și nu vei simți presiune, efort, lehamite, plictiseală! Toate activitatile mele personale și profesionale se completează perfect: una o determina pe cealaltă și se influențează reciproc!”, a spus vedeta, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-reuseste-mirela-vaida-sa-se-imparta-intre-cariera-si-familie-e-o-oboseala

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava