Concert pascal
MOPAN Suceava

Ai visat vreodata sa traiesti ca o vedeta de la Hollywood? Sa ai o casa luxoasa, o masina scumpa si un stil de viata extravagant? Ei bine, poate nu este atat de greu pe cat crezi. Multe dintre celebritatile pe care le admiri au reusit sa isi construiasca averi impresionante nu doar din carierele lor artistice, ci si din investitii imobiliare inteligente. Iti vom dezvalui cateva dintre secretele lor si iti vom arata cum poti sa iti multiplici banii investind in proprietati.  

Alege locatia potrivita 

Unul dintre factorii cei mai importanti in succesul unei investitii imobiliare este locatia. Nu conteaza cat de frumoase sunt o casa sau un apartament daca nu sunt situate intr-o zona atractiva, cu cerere mare si valoare ridicata. De aceea, multe celebritati aleg sa investeasca in zone exclusiviste, cum ar fi Beverly Hills, Malibu sau Manhattan, unde preturile sunt mereu pe crescute si exista o piata activa de cumparatori si chiriasi dispusi sa plateasca sume mari pentru a locui acolo. 

Renoveaza si personalizeaza 

O alta strategie pe care o folosesc celebritatile pentru a-si creste profitul din investitiile imobiliare este sa renoveze si sa personalizeze proprietatile pe care le cumpara. Astfel, adauga valoare propriatatii si atrag mai multi clienti cu gusturi rafinate si pretentii mari. De exemplu, Oprah Winfrey a cumparat o casa in Montecito, California, pentru 50 de milioane de dolari in 2001 si a transformat-o intr-un palat de 23.000 de metri patrati, cu 14 dormitoare, 10 seminee, un teatru, un lac artificial si un pod suspendat. Dupa ce a investit alte zeci de milioane de dolari in renovare, a vandut-o in 2019 pentru 165 de milioane de dolari. 

Diversifica portofoliul 

O regula de baza in orice tip de investitie este sa diversifici portofoliul, adica sa nu pui toti banii intr-un singur cos. Acest lucru te ajuta sa reduci riscul si sa profiti de oportunitati diferite. Celebritatile stiu acest lucru si de aceea nu se limiteaza la a investi doar intr-un singur tip de proprietate sau intr-o singura zona geografica. Ele isi investesc banii in case, apartamente, vile, hoteluri, birouri, magazine, terenuri, atat in SUA, cat si in alte tari. De exemplu, Leonardo DiCaprio are proprietati in Los Angeles, New York, Palm Springs, Belize si Malibu. 

Colaboreaza cu profesionisti 

Investitiile imobiliare nu sunt o joaca de copii. Acestea necesita cunostinte solide despre piata imobiliara, legislatie, finante, marketing si negociere. De aceea, celebritatile care au succes in acest domeniu nu se bazeaza doar pe instinct sau pe sfaturile prietenilor, ci colaboreaza cu profesionisti care le pot oferi consultanta si asistenta de calitate. Pentru a se asigura ca iau cele mai bune decizii si ca respecta legislatia in vigoare angajeaza agenti imobiliari experimentati, avocati specializati, contabili competenti si contractori calificati in renovari apartamente si case. 

Investitiile imobiliare sunt o modalitate excelenta de a-ti multiplica banii si de a-ti asigura un viitor financiar stabil. Celebritatile au inteles acest lucru si au aplicat cateva principii simple, dar eficiente, pentru a-si transforma banii in proprietati profitabile. Urmeaza-le exemplu si vei putea sa te bucuri si tu de stilul lor de viata! 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava