Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a anunțat că le va oferi o excursie în București celor 86 de elevi care au fost premiați pentru rezultate foarte bune la învățătură de ziua comunei Baia. „Ieri, de sfânta sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului, am început ziua la Mănăstirea Putna, alături de colegii mei din PSD, unde am luat parte la Sfânta Liturghie oficiată de un sobor de preoți, în frunte cu arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic.

După liturghie, am ținut să fiu prezent la Zilele comunelor Satu Mare și Baia, două comune care au înflorit în ultimii ani datorită proiectelor și investițiilor realizate de cei doi primari, Toader Adrian Lavric și Maria Tomescu. în prima capitală a Moldovei, la Baia, împreună cu doamna primar, Maria Tomescu, am premiat 86 de copii remarcabili pentru rezultatele lor meritorii la învățătură. Mi-am exprimat bucuria de a susține tinerii și am oferit un premiu special: o excursie la București, unde vor avea oportunitatea să descopere obiective importante, inclusiv Parlamentul”, a spus Gheorghe Șoldan. El a mai adăugat: „cred cu tărie că tinerii sunt cea mai importantă resursă a României! Trebuie susținuți și încurajați în dezvoltarea lor personală, educație și participare activă în societate”.

Deputatul Gheorghe Șoldan le oferă o excursie în București celor 86 de elevi premiați de zilele comunei Baia, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava