Concert pascal
MOPAN Suceava

La 78 de ani, Tudor Gheorghe are un tonus de invidiat! Artistul a reușit să lupte cu brio în fața trecerii timpului, iar bătrânețea se pare că nu prea și-a spus cuvântul asupra sa. Maestrul continuă să susțină spectacole de excepție și este plin de viață. Pentru asta însă a apelat de-a lungul timpului la diferite metode de îngrijire, notează click.ro. Important de reținut este faptul că sportul este sfânt chiar și la vârste înaintate!

Tudor Gheorghe a povestit într-un emisiune că duce un stil de viață lejer și că nu își impune restricții. Pentru a se menține sprinten și plin de energie însă artistul face multă mișcare zilnic pentru că altfel nu ar putea face face spectacolelor complexe pe care le susține. Totuși, când vine vorba de bunătăți, artistul nu se abține de la nimic!

„Nu se poate altfel (n.r. să nu facă gimnastică în fiecare dimineață). Nu aș rezista să stau pe scenă aproape două ceasuri fără probleme. Nu (n.r. nu are probleme cu genunchii). Câtă vreme te întreții, nu ai de ce. Am un regim alimentar care nu ține cont de nimic. Când îmi e foame, mănânc orice. Acum sunt, e adevărat, în post. Postul de Crăciun și pe cel de Paște le respect. Nu îmi e rușine să recunosc că beau și câte o țuică (…) Trăiesc normal”, a mărturisit Tudor Gheorghe, la Xtra Night Show, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-se-mentine-in-forma-tudor-gheorghe-la-78-de-2328664.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava